• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Mbappé erkender blandet forhold til holdkammerat

Foto: Getty Images

Der har altid været en gensidig respekt mellem Kylian Mbappé og Neymar, lyder det fra franskmanden, der dog samtidig erkender, at forholdet mellem de to superstjerner har budt på både op- og nedture.

Af Lars Gram-Hanssen

Kylian Mbappé og Neymar er to af verdens mest anerkendte spillere, men på det seneste har der været rygter om, at de to herrer har et lettere anspændt forhold til hinanden i disse dage. 

Der har således angiveligt været uenighed om, hvem der skal sparke straffespark, mens Mbappé angiveligt ønsker, at Neymar skal sælges

Forud for aftenens Champions League-opgør mod Juventus er Kylian Mbappé så blevet spurgt til forholdet til Neymar, og her erkendte franskmanden, at det har været og op ned mellem de to superstjerner. 

- Hvis vi skal tale om Neymar, så er det her vores sjette år sammen, og jeg vil sige, at vi altid har haft et forhold, der er baseret på respekt. Men vi har altid haft situationer som den her, hvor vi nogle gange har haft perioder, hvor det har været mere køligt, og perioder, hvor det har været mere varmt, lød svaret, ifølge Sky Sports, således fra Kylian Mbappé. 

- Der har været tidspunkter, hvor vi har været bedste venner, og der har været tidspunkter, hvor vi ikke taler så meget. Det er sådan, vores forhold er. Men der er meget respekt. Jeg har en stor respekt for den spiller, han er. For den spiller, han repræsenterer, og den betydning, han har for vores hold. 

- Når man har to spillere, der begge har en stærk personlighed, så er livet ikke altid ligetil. Det kan ikke undgås, at der nogle gang sker ting, men der vil altid være respekt og fokus på PSG's interesser. 

Kylian Mbappé blev efterfølgende spurgt, hvem der skal tage et eventuelt straffespark, hvis Paris Saint-Germain får tildelt sådan en mulighed imod Juventus, og her svarede franskmanden, at det endnu ikke er besluttet, og at det afhænger af kampens forløb.