• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Medie: Pochettino til samtale i danskerklub i dag

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino kan blive ny cheftræner for Kasper Schmeichel.

Af Victor Risager

Mauricio Pochettino kan nærme sig et comeback til trænergerningen, efter at han for nogle måneder siden blev fyret i PSG.

Tirsdag er han således til samtaler med ledelsen i en anden fransk klub, nemlig danskerklubben OGC Nice, der har Kasper Schmeichel og Mads Bech Sørensen i truppen. Det er FootMercato, der kan afsløre mødeplanerne.

Ironisk nok blev OGC Nice sendt på trænerjagt i sommer, da PSG hentede Christophe Galtier fra den sydfranske klub som Pochettinos afløser.

Dengang valgte OGC Nice at hyre Lucien Favre som ny mand i spidsen, men han har fået en skidt start i klubben, hvor det er blevet til blot otte point efter otte runder. Og nederlaget til Angers i weekenden har efterladt sædet under den schweiziske træner som mere end varmt, skriver FootMercato.

Derfor er Kasper Schmeichels klub også begyndt at lede efter potentielle afløsere, og her har man altså et godt øje til Pochettino, som man mødes med tirsdag.

FootMercato skriver endvidere, at der ikke bør stå økonomi i vejen i eventuelle forhandlinger mellem Pochettino og OGC Nice, fordi den sydfranske klub kan opfylde argentinerens lønkrav.

Foruden Kasper Schmeichel og Mads Bech Sørensen, der blot er lejet i Brentford, har OGC Nice også tilknyttet Kasper Dolberg. Han er imidlertid udlejet i hele denne sæson til Sevilla, der angiveligt også har en købsoption.