• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Ny PSG-aftale på vej til Buffon: Er 43 år når den udløber

Ny PSG-aftale på vej til Buffon: Er 43 år når den udløber
Foto: Getty Images

Gianluigi Buffons karriere ser ud til at blive forlænget med to sæsoner mere i PSG.

Af Oliver Okstrøm

Gianluigi Buffon har nået en alder på 41 år, som for de flestes vedkommende ville betyde, at man havde lagt støvlerne på hylden for flere sæsoner siden. Sådan er det dog ikke for den italienske målmand, som i stedet ser ud til at fortsætte.

Det melder tv-stationen ESPN.

Her bliver det fortalt, at hans franske klub Paris Saint Germain har planer om at udløse den option, der er i spillerens kontrakt, så han også er en del af truppen i den kommende sæson. Derudover skulle der også blive lagt en sæson mere oveni, så det i alt bliver til en to-årig forlængelse.

Fra føromtalte medies side forlyder det endvidere, at den nye kontrakt giver Buffon en lønforhøjelse, ligesom at den nye aftale vil være fyldt godt op med bonusser. Dermed vil Buffon være 43 år, når en eventuel ny aftale udløber.

I løbet af Gianluigi Buffons karriere har han vundet et utal af nationale mesterskaber i Italien, og han er godt på vej til sit første franske. Derudover var han med til at vinde VM i 2006 med Italien, men han har aldrig vundet Champions League til trods for tre finaler.

Dermed får han nu to nye chancer for at vinde. I denne sæson røg PSG ud i ottendedelsfinale efter et overraskende samlet nederlag til Manchester United, hvor Buffon spillede en uheldig rolle.

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus