• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

PSG om Mbappe: Træffer snart beslutning

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germains regner med en snarlig afklaring på Kylian Mbappés situation.

Af Victor Risager

Der bliver snart truffet en beslutning om Kylian Mbappés fremtid. Sådan lyder det fra Leonardo, der er Paris Saint-Germains sportschef.

I de seneste uger har der været en række rygter om Kylian Mbappés fremtid. Til næste sommer har han kontraktudløb i den franske hovedstadsklub, og Paris Saint-Germain menes at ville forlænge eller sælge denne sommer.

Førsteprioriteten er at forlænge, og snart regner Leonardo altså med afklaring.

- Vi har snakket i lang tid om Kylian Mbappes kontrakt. Før var det primært for at være klar over vores holdning, og hvad vi ønsker. Jeg tror, at vi er kommet til det punkt, hvor vi skal træffe en beslutning. Vi har en god åben dialog, siger Leonardo ifølge Goal.

Også Neymar har kontraktudløb næste sommer, mens Angel Di Maria og Juan Bernat har kontraktudløb denne sommer. Dem vil PSG også forlænge med.

- Neymar er på rette vej, men til sidst beslutter han, hvornår han vil underskrive, og det er ikke endnu. Vi er på samme side, tror jeg, og det samme for Di Maria og Bernat. Det er de fire emner, vi diskuterer. Idéen er at få det gjort så hurtigt som muligt, for vi har til hensigt at forlænge med alle fire, siger Leonardo.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus