• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

PSG-stjerne frataget anfører-rolle: Har intet hørt

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé har afløst Presnel Kimpembe som vice-anfører i Paris Saint-Germain, men den ændring har cheftræner Christophe Galtier tilsyneladende glemt at informere sidstnævnte om.

Af Lars Gram-Hanssen

Presnel Kimpembe har længe haft en rolle som vice-anfører i Paris Saint-Germain, men det ser nu ud til at høre fortiden til. 

Efter fredagens Coupe de France-kamp mod Pays de Cassel indikerede mestrenes cheftræner, Christophe Galtier, nemlig, at Kylian Mbappé er blevet ny vice-anfører.

- Jeg har besluttet, at Kylian skal være vice-anfører. Han blev i PSG, og han fortjener at bære anførerbindet, når 'Marqui' (Marquinhos, red.) ikke spiller, udtalte Galtier til RMC Sport efter mandagens 7-0-sejr, hvor Mbappé blev femdobbelt målscorer. 

RMC Sport peger på, at Kimpembe på sent som den 29. oktober bar anførerbindet i ligakampen mod Troyes, selvom Mbappé startede inde i den kamp. 

Mens Christophe Galtier efter mandagens pokalkamp meddelte, at Mbappé er ny vice-anfører i Paris Saint-Germain, så er det en beslutning, som cheftræneren tilsyneladende har glemt at informere den i øjeblikket skadede Presnel Kimpembe om. 

- I løbet af de seneste timer har jeg hørt og læst en masse ting, der handler om mig. Jeg ønsker derfor at klargøre tingene, for at undgå, at der bliver spredt falske informationer om mig. Jeg er ikke blevet informeret om den her beslutning, det er slet ikke sandt. Når det er sagt, så respekterer jeg altid klubbens beslutning, skriver Presnel Kimpembe, ifølge Foot Mercato, på Instagram. 

Ifølge RMC Sport er det ikke utænkeligt, at Kylian Mbappé i næste sæson forfremmes til anfører for Paris Saint-Germain efter sommerferien.