• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

PSG udsat for sjældent pointtab i Ligue 1

Foto: Getty Images

Det plejer at være lig med sejr hver gang PSG går på banen i den bedste franske række, men sådan var det ikke denne søndag.

Af Oliver Okstrøm

Det er normalt Paris Saint Germain, der trækker sig sejrsrigt ud af de opgør, de spiller i den bedste franske række. Indtil videre er det sket 26 ud af de 30 kampe, som de nu har spillet, men søndag aften skete det altså ikke.

Det blev derimod til 2-2 mod Strasbourg på hjemmebane.

PSG kom ellers planmæssigt foran med 1-0, da Choupo-Moting sendte bolden i kassen efter oplæg fra Dagba efter 13 minutters spil. Men inden første halvleg var overstået havde Strasbourg både udlignet og kommet foran.

Det skete ved henholdsvis Da Costa og Goncalves, hvor særligt det sidste var lidt af en perle, som sidstnævnte nok kommer til at huske mange år ud i fremtiden, og han kan samtidig fortælle børnebørn om dengang, han scorede et drømmemål mod Gianluigi Buffon.

PSG havde til kampen sparet en del spillere fra startopstillingen, men i anden halvleg kom både Kylian Mbappé og Julian Draxler på banen, og med otte minutter tilbage af den ordinære spilletid sendte Draxler et hjørnespark ind til tyske Kehrer, som ligeledes var blevet sendt på banen af sin landsmand, træner Thomas Tuchel. Det gav bonus, da Kehrer pandede bolden i kassen til 2-2.

Dermed er PSG nu 20 point foran Lille på andenpladsen, og her har hovedstadsklubben tilmed spillet en kamp færre. Der er syv kampe tilbage for Lille, og dermed skal der gå meget galt, hvis ikke Paris-klubben skal vinde endnu et mesterskab.

Næste Ligue 1-kamp for Paris Saint Germains vedkommende er mod netop Lille, hvor de altså kan vinde mesterskabet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.