• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

PSG vil have Costa: Tilbyder Cavani i byttehandel

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain vil forsøge at hente en ny angriber til klubben, og det kan meget vel betyde et farvel til Edinson Cavani.

Af Morten Jørgensen

Trioen Neymar, Cavani og Mbappé har været en af sæsonens mest målfarlige i fodbold-Europa, men alligevel lader Paris Saint-Germain ikke til at være helt tilfreds med sammensætningen i angrebet.

Den spanske radiostation Cadena Cope kan således rapportere, at Paris Saint-Germain har henledt sin opmærksomhed mod Diego Costa, og for at få Atlético Madrid til at gå med til en handel, vil den franske storklub tilbyde Edinson Cavani i bytte for spanieren.

30-årige Diego Costa har haft en vanskelig sæson i den spanske storklub, hvor han blot har scoret fem gange, og desuden er hans sæson allerede nu forbi efter at have fået en lang karantæne efter at have overfuset dommeren i en kamp mod FC Barcelona for nylig.

Alligevel har han dog tilsyneladende stadig en stor stjerne hos Paris Saint-Germain, der ellers har fået 22 mål i 28 kampe fra Edinson Cavani i denne sæson, men angriberens alder og skadesproblemer kan måske vise sig at være ensbetydende med et farvel til hovedstadsklubben til sommer.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.