• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

PSG vil hjælpe med genopbygningen af Notre Dame

PSG vil hjælpe med genopbygningen af Notre Dame
Foto: Getty Images

Paris Saint Germain har store planer om at hjælpe med indsamling til Notre Dame-genopbygningen.

Af Oliver Okstrøm

Da den 850 år gamle katedral Notre Dame brød ud i brand mandag aften i forbindelse med noget renoveringsarbejde mistede bygningen en stor del af de værdier, som den indeholdt ligesom meget nu skal genopbygges.

Her har den franske storklub Paris Saint Germain nu meldt sig klar til at hjælpe. Det skriver Paris-klubben på dens officielle hjemmeside.

Klubben har allerede sat gang i at sætte alle deres samarbejdspartnere og store fællesskab af fans i både Paris, resten af Frankrig og i udlandet sammen for at sætte gang i en række initiativer.

Det kan blandt andet være indsamlingsevents, som vil blive en del af en meget omfattende kampagne for at få genopbygget katedralen i de kommende år, lyder det fra den franske klub, som også har ros til de folk, som allerede har kæmpet for kirken.

- Paris Saint Germain vil gerne udtrykke stor beundring og solidaritet mod Paris' brandmænd, som gjorde det muligt at overvinde flammerne og begrænse tabet med deres mod. Klubben vil også give støtte til brændmændene, skriver PSG.

Det tog 15 timer at få kontrol over branden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus