• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lasse Sylvest Mikkelsen

Rygtes til Barcelona: Sportschef slagter angriber

Foto: Getty Images

Lyons brasilianske sportschef, Juninho, går til angreb mod klubbens hollandske angriber Memphis Depay.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Den 27-årige hollænder Memphis Depay forventes at forlade Lyon på en fri transfer denne sommer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at den spanske storklub FC Barcelona er interesseret i at hente angriberen, men det kan komme til at afhænge af, om Ronald Koeman fortsætter som træner på Camp Nou.

Intet er dog på plads endnu, men alligevel går Lyons sportschef ud og kritiserer klubbens stjernespiller.

- Memphis vil have et hold for ham. Det her er ingen kritik. Jeg havde en god relation til ham, begynder Juninho, inden han rasler med sablen:

- Men hele holdet var tvunget til at kredse rundt om ham, og det er meget svært, eftersom alle er nødt til at føle, de arbejder sammen. Jeg synes, han tvunget de andre til at arbejde hårdere uden bolden og desværre begyndte andre spillere også at arbejde mindre, siger han ifølge Marca.

Selvom Memphis Depay har været en af klubbens bedste spillere denne sæson med 22 scoringer og 12 assists i 40 kampe, så er det ikke nok til at imponere Juninho.

- Der findes kun fire spillere i verden, der kan få alt serveret for dem: Messi og Cristiano Ronaldo. Hvis du har en de to, så skal spillet kredse om dem. Neymar og Mbappe også. Jeg er ærgerlig, jeg ved, at Memphis er god, men han er ikke på deres niveau, slutter svadaen.

Den hollandske angriber har været i Lyon siden januar 2017, hvor han kom til efter et kaotisk ophold i Manchester United, hvor han aldrig rigtig slog til, selvom han var hentet i PSV for over 250 millioner danske kroner.

Hvor hans fremtid bliver er endnu uvis, for selvom rygterne længe har svirret om et skifte til FC Barcelona, så er intet endnu på plads.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020