• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Torsten Kjems Hansen

Se vanvittig PSG-brøler: Spillers absurde "redning" kostede mesterskabs-sejr

Se den absurde situation, da PSG-spilleren Eric Maxim Choupo Moting på mystisk vis formåede at stoppe holdkammeratens sikre scoring på målstregen.

Af Torsten Kjems Hansen

Paris Saint-Germain havde søndag aften mulighed for at vinde det franske mesterskab med en sejr hjemme over Strasbourg. PSG kom da også planmæssigt foran ved Eric Maxim Choupo Moting, der efter godt 10 minutter var på pletten og sikrede 1-0-føringen. 

Men netop Eric Maxim Choupo Moting skulle ikke så længe efter stå for kampens helt støre brøler. Strasbourg havde udlignet føringen, så stillingen efter 27 minutter var 1-1, da PSG's Christopher Nkunku løftede bolden ind over Strasbourg-keeperen. Bolden var på vej i mål, da Eric Maxim Choupo Moting på forunderlig vis tjattede til bolden, så den i stedet for at gå i mål lagde sig på stregen og blev reddet. 

Siden kom Strasbourg foran 2-1, og da PSG ikke formåede andet end at score til 2-2 blev det altså ikke søndag, at storholdet kunne lade sig fejre som franske mestre.

Se den absurde situation med Eric Maxim Choupo Moting øverst. 

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus