• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

Skidt nyt: OGC Nice fravælger Kasper Schmeichel

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel har ikke fået nogen prangende start på sit ophold i OGC Nice, og det får nu konsekvenser i søndagens møde med Anger.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kasper Schmeichels start på opholdet i OGC Nice har ikke været prangende.

Den danske veteran er flere gange af franske medier blevet kritiseret for sine præstationer i Ligue 1. Alligevel har Lucien Favre holdt fast i danskeren i buret indtil nu.

Den danske landsholdskeeper er blevet fravalgt til søndagens møde med Anger, hvor Schmeichel fra bænken må se unge Marcin Bulka vogte buret.

I Conference League har Favre favoriseret Marcin Bulka, som Nice købte i PSG denne sommer efter et vellykket lejeophold i sidste sæson. Nu ser det så ud til, at Bulka er ved at degradere Schmeichel i ligaen.

Det er meget normalt, at forskellige hold vælger en model, hvor den ene keeper står i Europa, mens den anden tager sig af ligakampene, men det er ildevarslende for danskeren, hvis Marcin Bulka også begynder at stå fast i Ligue 1.

Marcin Bulka var udset til at skulle starte torsdagens opgør i Conference League, men et virusudbrud gjorde, at Kasper Schmeichel måtte vogte buret. Nu er danskeren altså henvist til bænken.

Opgøret mellem OGC Nice og Angers fløjtes igang klokken 15.00. Med Kasper Schmeichel på mål har Nice skrabet syv point sammen i seks kampe i Ligue 1. Klubben ligger i skrivende stund på 11.-pladsen.