• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Torsten Kjems Hansen

Slog fan i gulvet: Vanvittig opførsel midt i kaos

Foto: Getty Images

En Marseille-ansat kan komme i gevaldig klemme efter sin opførsel midt i en overophedet stemning, da kampen mellem Nice og Marseille blev afbrudt.

Af Torsten Kjems Hansen

Kasper Dolberg var godt på vej til at blive matchvinder, da Nice med under 10 minutter tilbage af hjemmekampe mod Marseille var foran 1-0 efter en scoring fra den danske landsholdsspiller.

Men da Marseilles stjernespiller Dimitri Payet i forbindelse med et hjørnespark blev ramt i hovedet af en flaske kastet af hjemmeholdets fans, valgte han at kaste flasken hårdt tilbage, hvilket medførte baneinvasion fra rasende Nice-fans, der kom i direkte sammenstød med bane-kontrollørerne i deres jagt på Marseille-spillerne.

Men midt i de dramatiske scener kunne man se en Marseille-ansat komme løbende ind og slå eller skubbe en Nice-fan hårdt omkuld - en scene, der efter alt at dømme bør få et efterspil for den endnu ikke kendte Marseille-ansatte.

På klippet, der florerer mange steder på de sociale medier i disse minutter ser man Marseille-medarbejderen iført orange vest komme løbende ind og sende Nice-fanen i gulvet, hvilket kun får stemningen til at blive endnu mere ond.

På det øverste klip ses scenen isoleret - imens at man på det nederste klip kan se manden i den orange vest søge tilflugt mellem Marseilles spillere, alt imens både Nice-spillere og fans fosøger at nå frem til ham, 

Se den vanvittige opførsel her:

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020