• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Stjernes hus røvet under kamp: Familien var hjemme

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain-stjernen oplevede et sandt mareridt søndag aften.

Af Victor Risager

Angel Di Maria lod sig udskifte efter godt en times spil i Paris Saint-Germains nederlag til FC Nantes søndag aften, og det var ikke af sportslige årsager. Det skriver både RMC Sport og ESPN.

I stedet var årsagen, at der blev begået et hjemmerøveri mod den argentinske stjernes hus under kampen. Her var hans familie og hans børn efter sigende også til stede, mens huset blev røvet, skriver RMC Sport.

Klubben blev kontaktet under kampen, og det fik sportsdirektør Leonardo til at fortælle om situationen til cheftræner Mauricio Pochettino midt i anden halvleg. Træneren kvitterede med straks at udskifte Di Maria, som blev eskorteret hjem til familien.

Efter kampen indikerede Pochettino også, at det var årsagen.

- Der er ting uden for fodbolden, der forklarer anden halvleg. Det er ikke en undskyldning, men det forårsagede en reducering i energi. Efter kampen snakkede vi om andet end fodbold, sagde han ifølge GFFN efter kampen.

Angel Di Marias hus var heller ikke det eneste, der blev røvet søndag aften.

Ifølge RMC Sport var der også indbrud hos forsvarsstjernen Marquinhos forældre, der bor i samme område som Angel Di Maria. Marquinhos forældre var til stede under hjemmerøveriet, men er ifølge mediet i god behold.  

For nylig var den tidligere FC København-keeper Robin Olsens familie også udsat for et voldsomt hjemmerøveri i England - læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus