• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Sviner Schmeichel: 1 point for at tage handsker på

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsmålmand er i modvind efter flere ringe præstationer.

Af Kenneth Jensen

Målmand Kasper Schmeichel er i modvind i det sydfranske, hvor han søndag stod sin femte kamp for OGC Nice.

Danskeren, 35 år, kunne sammen med sit nye mandskab forlade banen med et nederlag på 0-3 mod Marseille, og dermed er klubben under stregen med bare to point efter de første fire runder. En skidt start for Kasper Schmeichel og den nye træner, Lucien Favre, der ganske givet håbede på at spille med i toppen i denne sæson.

Og en af årsagerne til, at det er gået så dårligt, er ifølge lokalmediet Nice-Matin, at danske Kasper Schmeichel slet, slet ikke har leveret varen til at starte sæsonen med.

Det gør mediet klart i sin karakterskala fra opgøret mod Marseille,

Her får den danske målmand bare karakteren 1, efter han lavede flere fejl mod Marseille:

- Et enkelt point for at have taget hansker og målmandstrøje på. For resten fortjener han ikke noget. Danskeren kom til kort ved de tre scoringer, og han har lavet alt for mange fejl i de første fem kampe, lyder det fra mediet Nice-Matin.

Danskeren har foruden de første tre ligakampe, han har stået, også været i kassen i to kampe i Conference League, hvor det er lykkedes OGC Nice at sikre sig en plads i gruppespillet.

Du kan nederst til denne artikel se Marseilles tre scoringer mod Kasper Schmeichel og OGC Nice. Den første scoring kan han ikke gøre noget ved, men ved målet til 2-0 kommer han for langsomt ned til skuddet og klager i øvrigt over dårligt udsyn, og ved tredje scoring er han også langsom om at komme ned til bolden og ender med at give en retur i det lille felt, som sparkes i kassen.

Landsholdsspilleren forlod i sommer Leicester City efter 11 år i den engelske klub, med hvem han vandt både et engelsk mesterskab og pokalturneringen FA Cup, men efter det er startet så ringe, begynder der nu at blive spekuleret i, om reservekeeper Marcin Bulka skal have en chance i kassen i stedet for Schmeichel.

Kasper Schmeichel skrev under på en treårig aftale med Nice denne sommer.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.