• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

Transferchok: Schmeichel var millimeter fra skifte

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel var angiveligt meget tættere på at lande i Bayern München, end det først er blevet beskrevet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Bayern München har haft en klar transferstrategi i denne måned, da de er gået benhårdt efter en ny keeper.

Manuel Neuer er ude det meste af foråret med et brækket ben, som han pådrog sig på en skiferie kort før årsskiftet. Derfor har man nu præsenteret Yann Sommer, som man hentede i Borussia Mönchengladbach torsdag.

Istedet for schweizeren så kunne det lige så vel have været en dansker, der frem til sommer skulle vogte buret i den sydtyske klub. Bild skrev tidligere fredag, at man havde Kasper Schmeichel som plan B.

Det franske medie Foot Mercato melder om en lidt anden historie, da Kasper Schmeichel ifølge dem var langt mere end en plan B. Faktisk var man meget langt i forhandlingerne med den danske keeper, som var indstillet på en lejeaftale med købsoption frem til sommer i Bayern München.

OGC Nice var sådan set også klar til at lade Schmeichel gå, men de havde dog én betingelse, da de gerne ville finde en afløser for danskeren først. Bayern München accepterede i få dage betingelsen.

I samme periode begyndte Borussia Mönchengladbach også at blive mere medgørlige i forhandlingerne omkring Yann Sommer, da de fandt ud af, at Bayern München holdte alle parterne hen for at få fingrene i Schmeichel.

Derfor blev de hurtigt klar til at sende Sommer afsted, og da Nice ikke kunne finde en afløser for Schmeichel, så kaprede man schweizeren. Ifølge Foot Mercato gik Kasper Schmeichel i flere dage med troen om, at han skulle tørne ud for Bayern München.

Sådan blev det ikke for den 36-årige danske landsholdsmålmand, der spiller sæsonen færdig i Nice. Efter en hakkende start begyndte Schmeichel mod slutningen af efterårssæsonen at finde fodfæste på den franske sydkyst.