• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Uro mellem Messi og Mbappe? PSG-træner har svaret

Foto: Getty Images

Det hele var Argentinas målmands skyld, forklarer Galtier.

Af Oliver Okstrøm

Efter Argentina og Lionel Messi kunne hæve VM-trofæet efter en storslået og nervepirrende finale mod Frankrig, så skulle triumfen fejres i omklædningsrummet. Her er der siden kommet videoer ud, hvor særligt Kylian Mbappe bliver latterliggjort.

Nu skal de to omtalte verdensstjerner tilbage til deres klubhold PSG, og hvordan kommer det så til at gå? Ifølge cheftræner Christophe Galtier, så er sagen klar. Det fortæller han ved pressemødet forud for deres kamp mod Strasbourg onsdag.

- Jeg vil fokusere på forholdet imellem de to. Det var ikke Leo (Messi red.), der fik alle de andre op og køre, siger han og fortsætter:

- Jeg så finalen og efter, hvad jeg oplevede, så er der ingen grund til at blande de to ting sammen, fordi det var pga målmanden, lyder det fra Galtier.

Det var da også finale-helten Dibu Martinez, som stod bag at der skulle laves lidt grin med Mbappe. Og derfor vil PSG-træneren helst have at man ser på, hvordan hans egne spillere har været overfor hinanden.

- Kylian Mbappe havde en virkelig god attitude, selvom han tabte. Selvfølgelig var han skuffet, men han gjorde det på en klasse-måde. Han lykønskede Messi, og det var en god ting for både klubben og holdet, forklarer Galtier.

Netop Lionel Messi er dog ikke vendt tilbage fra festlighederne i Argentina endnu, og der er udsigt til, at han misser nogle kampe. Læs mere om det her.