Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Vil ikke lytte til spansk kritik af Mbappé-aftale

Foto: Getty Images

UEFA-præsidenten Aleksander Ceferin kommer ikke til at straffe Paris Saint-Germain for forlængelsen med Kylian Mbappé, trods anklager om, at aftalen overtræder reglerne om finansiel fair play.

Af Lars Gram-Hanssen

UEFA kommer ikke til at lytte til kritikken fra dem, der har langet ud efter Paris Saint-Germain i kølvandet på forlængelsen med Kylian Mbappé. 

Sådan lyder det nu fra UEFA-præsident Aleksander Ceferin, der dermed ikke vil lytte til La Liga-bossen Javier Tebas, der har kaldt Mbappé-forlængelsen 'skandaløs'. Ifølge Sky bliver franskmanden verdens bedst betalte spiller med en ugeløn på knap 8,8 millioner kroner. 

- Alle dem, der vil respektere vores regler, er velkomne til at deltage i vores turneringer. Dem, der ikke vil respektere reglerne, er ikke velkomne. Lyt ikke til Real Madrid eller hvem som helst andre, der forsøger at fortælle UEFA, hvordan tingene skal gøres, lyder det således, ifølge BBC, fra Ceferin. 

- De er rasende, fra deres perspektiv, men så vidt jeg ved, så var deres tilbud ikke meget anderledes fra PSG's tilbud.

Aleksander Ceferin understreger samtidig, at han er træt af at lytte til kritikken fra dem, der mener, at stater ikke bør kunne eje en fodboldklub.