Premier League Kenneth Jensen

"AC"-kontrakt: Det ender med at blive en gyser

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller har kontraktudløb til sommer, og der er stadig ikke nyt om, hvor han vil spille fremadrettet.

Af Kenneth Jensen

De har længe håbet på en forlængelse i Chelsea FC, men danske Andreas Christensen har stadig ikke skrevet under på en ny aftale med Champions League-vinderne.

Og dermed er han nu i en situation, hvor han frit kan skrive under med en anden klub, da der er under seks måneder igen af aftalen med London-klubben.

Det er siden ikke blevet nemmere for Chelsea at få en forlængelse i hus, da både FC Barcelona og tyske FC Bayern München har meldt deres interesse i den danske stopper.

Per Frimann mener, at det bliver svært for Chelsea at lukke en aftale med danskeren.

- Det ender med at blive en gyser. Det må også være lidt hårdt for Andreas Christensen i den her periode, hvor han har en manager (Thomas Tuchel, red.), der sandsynligvis er sur på ham, og samtidig skal han tage nogle beslutninger om fremtiden.

- Det kan ende med hvad som helst. Barcelona er ikke, hvad det har været, men det er stadig en kolossal stor klub. Og så Bayern München, som er måske det bedste hold i Europa. Det må være fristelser, der er svære at sige nej til. Plus der vil være en markant lønstigning, siger Per Frimann til TV3 Sport om Andreas Christensens muligheder.

Du kan se hele indslaget med Per Frimann og Martin Jørgensen i videoen øverst.