• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Agent om Bruno Fernandes: Skifter i dette vindue eller næste

Foto: Getty Images

Ifølge Jorge Mendes kommer Bruno Fernandes helt sikkert til at forlade Sporting. Spørgsmålet er bare, om det bliver inden udgangen af januar eller i sommeren 2020.

Af Kristian Porse

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Manchester United er meget interesseret i Sporting-anføreren, Bruno Fernandes, der kunne hjælpe holdet med deres kreative problemer på midtbanen. 

Klubben har igennem længere tid været meldt tæt på at hente portugiseren i dette vindue, men som dagene går, ligner det mere og mere, at handlen kan ende med at gå i vasken. 

Og det er da heller ikke sikkert, at Bruno Fernandes forlader Sporting i dette transfervindue. Det mener agenten, Jorge Mendes, i hvert fald ikke. Han forsikrer dog, at hvis ikke den 23-årige portugiser skifter inden udgangen af januar, kommer han til at gøre det til sommer. 

Læs også:BBC: Manchester United og Sporting kan ikke blive enige

- Hvis han ikke skifter nu, så bliver gør han det helt sikkert til sommer, for han har allerede talt med andre klubber end Manchester United. Der kommer helt sikkert til at ske noget, men jeg er ikke sikker på, om det bliver nu eller til sommer, siger han ifølge Sky Sports. 

Jorge Mendes er ikke Bruno Fernandes' egen agent, men Mendes er angiveligt en del af forhandlingerne mellem United og Sporting.

Det forlyder, at Manchester United og Sporting har svært ved at blive enige om prisen for Bruno Fernandes. United skulle angiveligt være villige til betale omkring 400 millioner kroner for kreatøren, mens den portugisiske klub forlanger i omegnen af 620 millioner kroner. 

Læs også:United tæt på portugiser: Men han skal lige spille afskedskamp først

Bruno Fernandes har i denne sæson spillet 27 kampe, hvori han har scoret 15 mål og leveret 14 assists. 

Læs også:Manchester United meldes enige med portugisisk landsholdsspiller

Læs også:Sporting-manager: Bruno Fernandes spiller for os fredag

Læs også:Solskjær om Bruno: Jeg har ingen transferopdateringer

Superliga

Mere Superliga

Fokus