• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Amputeret Manchester United fik smal sejr hjemme mod Leicester

Foto: Getty Images

Manchester United vandt til eftermiddag med 1-0 hjemme på Old Trafford mod Leicester og Kasper Schmeichel på et mål af Marcus Rashford på straffespark.

Af plbold.dk

Manchester United var uden flere profiler, blandt andet Paul Pogba, Luke Shaw, Anthony Martial og Jesse Lingard, til dagens kamp mod Leicester hjemme på Old Trafford – Leicester havde naturligvis Kasper Schmeichel på plads i buret.

Det kunne ikke ses på starten af kampen, hvor hjemmeholdet kom klart bedst fra start. Det udmøntede sig i et føringsmål efter allerede seks minutters spil, da han sikkert sparkede et straffespark i mål, som han selv havde tilkæmpet sig ved at blive nedlagt af Leicesters Soyuncu.

Manchester United fortsatte med at være det dominerende hold, men Leicester åd sig langsomt tilbage i første halvleg, og det blev mere lige som halvlegen skred frem.

Leicester lurede mest på omstillingerne, hvor de håbede på, at notorisk farlige Jamie Vardy ville kunne løbe fra Manchester Uniteds forsvar, når mulighederne bød sig til.

Der var ikke mange store muligheder i kampens første halvleg, hvilket gjorde, at Manchester United kunne gå til halvleg med en sikker, men smal føring på 1-0 ved halvleg.

I anden halvleg var Leicester nødsaget til at jagte en scoring, hvis de skulle have point med hjem fra Manchester denne lørdag eftermiddag.

Fra begyndelsen af anden halvleg kom de også ud med fornyet energi og lagde et godt pres på Manchester United. Presset varede dog ikke meget mere end 15 minutter, hvorefter United kom bedre med igen.

De store chancer skabte ingen af holdene heller i denne anden halvleg, og det lignede en kamp, hvor Manchester United bare forsøgte at køre sejren hjem.

Det var derfor også nærliggende, at det første forsøg, der var nærgående, kom efter en dødbold. Marcus Rashford forsøgte sig direkte på frispark, og forsøget kom da også ganske tæt på, da bolden prellede af på trekantssammenføjningen.

Det var højdepunktet fra anden halvleg, som sluttede efter en chancefattig og forholdsvis kedelig Premier League-kamp, men Manchester United fik, hvad de kom efter – nemlig de tre point til tabellen.

De resterende kampe i Premier League lørdag eftermiddag endte således:

Brighton – Burnley 1-1

Sheffield United – Southampton 0-1

Tottenham – Crystal Palace 4-0

Wolves – Chelsea 2-5

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.