• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Andy Carroll: Børnene tror jeg skal til Barcelona

Foto: Getty Images

Andy Carroll er i øjeblikket klubløs og finder nok ikke en klub på de største adresser mere. Hans børn har dog en anden tro på det.

Af Jacob Quvang

Andy Carrolls karriere som fodboldspiller på højeste niveau er nok et afsluttet kapitel. Det lader meget til, efter den høje angriber endnu ikke har fundet sig en klub, efter hans kontrakt med Newcastle løb ud tilbage i starten af juli. 

Spørger man hans fem børn, er sagen dog en helt anden. De har stadig høje tanker om farmand, hvilket han fortæller i et interview til det engelske medie The Athletic

- Børnene tror stadig, at jeg skriver under med Manchester City eller FC Barcelona, hvilket vi alle ved aldrig kommer til at ske. Men de presser mig stadig til at finde en klub, og det er også det, jeg har i sinde. 

- Jeg vil spille foran min familie og vinde kampe. Min passion og mit drive er ikke blevet mindre på nogen måde, og jeg er meget heldig at blive betalt for at dyrke en hobby. Hvis ikke jeg gjorde det for at leve af det, ville jeg bare spille med mine venner, fortæller han. 

Selv fortæller Carroll, at han havde regnet med at slutte karrieren i Newcastle, hvilket blandt andet også er årsagen til, at han er meget skuffet over, at han ikke fik forlænget sin kontrakt med klubben.

Det er dog ikke kun børnene, som er nysgerrige på, hvad resten af karrieren skal byde på.

- Mine forældre har også spurgt mig ind til, hvad min plan er. Om jeg har lyst til at stoppe. Men det har jeg ikke. Især ikke efter de seneste to år hvor jeg har været tilgængelig, men hvor jeg ikke har spillet. Jeg har stadig så meget, som jeg skal, og jeg har brug for at spille fodbold. Jeg har brug for at score mål og vinde kampe. 

- Jeg er også sikker på, at jeg kan hjælpe andre spillere, særligt unge, og hjælpe hele holdet, forklarer han. 

Andy Carroll er 32 år gammel og spillede i sidste sæson 18 Premier League-kampe for Newcastle med et enkelt mål til følge.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020