• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Ankersen om playoff-finale: Den mest betydende kamp i verden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brentfords danske sportschef Rasmus Ankersen har store forventninger til playoff-finalen mod Fulham om oprykning til Premier League. Men forholder sig omvendt tavs til Ståle Solbakkens spydende kommentarer om FC Midtjylland.

Af Andreas Arp

Danskerkolonien Brentford spiller i disse minutter om en plads i Englands bedste række på Wembley mod Fulham. 

De to mandskaber mødes i den såkaldte playoff-finale om den sidste plads i Premier League og dermed også en væsentlig opgradering af klubøkonomien.

Brentfords danske sportschef Rasmus Ankersen var da heller ikke tilbageholdende med at tale vigtigheden er opgøret op, da han blev interviewet inden kick-off.

Læs også:Dalsgaard jubler over offensivprofil: Han er blandt ligaens bedste

- Det er nærmest den mest betydende kamp i verden at spille playoff-finalen her på Wembley. Det er klart at den præstation, det vil være for en klub som Brentford at komme ind i det allerfineste selskab, med det budget, vi opererer på, vil være noget, vi vil være superstolte over, sagde Ankersen til TV3 Sport og fortsatte:

- Vi har spillet en flot sæson, var meget tæt på top 2, og har slået Fulham to gange. Leverer vi det, vi skal, taler meget for, at vi har en god chance for at vinde. Det er en kamp, og man skal have lidt medvind på cykelstien og marginalerne til at tippe vores vej. Jeg føler, at vi er et godt sted.

Rasmus Ankersen er udover at være sportschef i Brentford også bestyrelsesformand i FC Midtjylland. Han blev i interviewet også forholdt FCK-manager Ståle Solbakkens kommentarer om, at de danske mestre "kunne hedde FC Mindreværdskompleks".

Læs også:Startopstillinger: Tre danskere starter på Wembley

- Jeg har ikke nogen kommentar til det. Jeg synes, vi skal fokusere på den fantastiske kamp, vi har foran os, og hvor vi forhåbentlig kan lave en fantastisk fortælling med Brentford i aften, sagde Rasmus Ankersen til TV 3 Sport.

Opgøret mellem Brentford og Fulham kan følges på TV3 Sport tirsdag aften. 

Læs også:Fulham-profil før skæbnekamp: Vi kan gøre ondt på Brentford

Læs også:Avis: SønderjyskE tilbød Thomas Frank cheftrænerjobbet i 2016

Læs også:Thomas Frank afviste bud fra dansk klub: Gik efter chancen i Brentford

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus