• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Antonio Conte griner af Costa: Han er allerede fortid

Foto: Jordan Mansfield/Getty Images

En kaotisk affære spiller sig i øjeblikket ud hos Chelsea, eftersom Diego Costa ikke længere er en del af managerens planer.

Af Oliver Pirchert

På et pressemøde brød Antonio Conte ud i latter, da han blev spurgt indtil Diego Costas pressede situation i Chelsea. Særligt oven på Costas udtalelser om at spilleren føler sig som en kriminel hos den engelske klub, fandt manageren ganske morsomme.

- Jeg kan fortælle jer, at alle, der arbejder i klubben ved godt, hvad der skete med ham i sidste sæson. Det er faktisk meget sjovt det her interview, indledte Antonio Conte, før han med en mere seriøs mine uddybede Costas situation.

- Jeg har ikke tænkt mig at forlænge dette problem. For mig er han allerede en del af fortiden, siger Antonio Conte efterfølgende.

Senest har Diego Costa modtaget en større millionbøde efter, at han forlængede sit ophold i Brasilien frem for at træne med Chelsea-mandskabet. Og selvom Atletico Madrid er interesseret i spilleren, kan Diego Costa først skifte til klubben til januar grundet den spanske klubs handelsforbud.

Af den grund skal spilleren finde et midlertidigt ophold frem til vinter, hvis ikke han vil ende hos Chelseas reserver for resten af sæsonen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.