• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Arrig Mourinho kalder Christian Eriksens tidligere træner 'den dårligste manager i Premier Leagues historie'

Arrig Mourinho kalder Christian Eriksens tidligere træner 'den dårligste manager i Premier Leagues historie'
Foto: EuroFootball/Getty Images

Frank de Boer kaldte det 'en skam', at Marcus Rashford spiller under José Mourinho. Det ville The Special One ikke have siddende på sig

Af Mikkel Sloth

José Mourinho har aldrig været bleg for at gå i ordkrig med andre trænere, og nu er den iltre portugiser indgået i endnu en. Denne gang med Frank de Boer, som har været ude med kritik af Mourinhos brug af unge spillere.

Helt specifikt var den tidligere Crystal Palace-manager ude og kalde den ’en skam’, at stortalentet Marcus Rashford skal spille under en træner som Mourinho.

- Det er en skam, at Mourinho er manager. Rashford er en engelsk spiller. Han laver måske fejl, men du skal give ham tid. Men sådan er Mourinho ikke. Han vil have resultater.

En sådan kommentar ville José Mourinho ikke bare lade gå forbi, og han tog i sit modsvar fat på Frank de Boers resultater, da hollændere selv var træner for Crystal Palace i Premier League.

- Jeg læste noget. Et citat fra den værste manager i Premier Leagues historie, Frank de Boer. Han sagde, at det ikke var godt for Rashford at have en træner som mig, fordi det vigtigste for mig er at vinde. Hvis han var trænet af Frank de Boer ville Rashford tabe, for de Boer tabte alle kampe. Jeg prøver at give knægten det bedste

Frank de Boer har da også statistikkerne og rekorderne imod sig. Han fik kun fire kampe i spidsen for Crystal Palace i Premier League, og alle fire kampe blev tabt. Det kostede en fyreseddel, og den tidligere Ajax Amsterdam- og Inter-træner er dermed den manager i Premier Leagues historie, der fik kortest tid i trænersædet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus