• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Avis: Manchester United har taget kontakt til tre angribere

Manchester United har taget kontakt til tre angribere, som skal være med til agere reserve for Romelu Lukaku i resten af sæsonen.

Af Morten Jørgensen

Torsdag kom nyheden frem om, at Manchester United meldte sig på banen for Alexis Sánchez, som Manchester City så ud til at være i fuld gang med at købe hos Arsenal, hvor han har kontraktudløb om et halvt år.

Manchester United er på jagt efter en ny angriber i dette transfervindue, eftersom klubben er blevet opmærksom på, at Zlatan Ibrahimovic måske ikke er i stand til at agere backup for Romelu Lukaku i resten af sæsonen. Den svenske angriber er i øjeblikket skadet igen, og der er tvivl om, han nogensinde når sit høje niveau fra tidligere igen.

Derfor har den engelske storklub taget kontakt til yderligere to angribere, som kan skabe den bredde, som José Mourinho har brug for i en sæson, hvor Manchester United stadig er med i tre forskellige turneringer.

Ifølge the Telegraph har Manchester United lavet en forespørgsel på Leicesters engelske angriber, Jamie Vardy, som the Foxes angiveligt vil være villige til at sælge for omkring £35 millioner.

Samtidig har Manchester United også forhørt sig om muligheden for at hente Javier Hernandez i West Ham, som efter sigende er interesserede i at sælge den mexicanske angriber, som har en fortid i Manchester United, hvor han i flere sæsoner var en farlig spydsspids.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus