• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Ayoze Perez-hattrick sænkede Højbjerg og Co.

Foto: Getty Images

Spanske Ayoze Perez var i særklasse lørdag aften, hvor han scorede tre gange for Newcastle.

Af Oliver Okstrøm

Southampton er i denne sæson en del af nedrykningskampen i Premier League, og selvom det ser lyst ud for dem, så løb klubben med Pierre Emile Højbjerg fra start lørdag aften ind i et nederlag på 1-3 til Newcastle.

Jannik Vestergaard var ikke med i kampen grundet en skade.

Her var det særligt Ayoze Perez, som gjorde sig bemærket, da han stod bag alle tre Newcastle-scoringer. Den første kom efter 27 minutters spil, hvor Hayden tacklede bolden fra netop Højbjerg og sendte bolden over til den spanske angriber, som udplacerede målmanden til 1-0.

Målet til 2-0 kom efter lidt mere end en halv times spil, hvor Rondon brød igennem på venstresiden og lagde bolden over mod fjerneste stolpe, hvor Ayoze Perez fik styret bolden i netmaskerne for anden gang.

I anden halvleg kom Southampton på 2-1, da Lemina bankede bolden ind efter et angreb, hvor Højbjerg havde tredjesidste fod på bolden. Southampton kom dog ned på jorden med fire minutter tilbage af den ordinære spilletid, da Ayoze Perez fuldførte sit hattrick, da han satte hovedet på bolden inde foran mål til 3-1.

Southampton er nu fem point over nedrykningsstregen med fire kampe tilbage. Næste opgave er mod Watford for Højbjerg og resten af Saints-holdet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.