• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Brandvarm: Dansk landsholdsbobler lyner igen

Foto: Getty Images

Den flyvende dansker fortsætter målformen og scorer sit fjerde mål på fem kampe.

Af Victor Risager

Philip Billing fik i efteråret debut på det danske landshold, og han gør i øjeblikket sit for at spille sig tættere på flere landskampe.

Midtbanespilleren er nemlig i forrygende form for sin klub, AFC Bournemouth fra Championship, og tirsdag aften kom den 24-årige dansker igen på måltavlen i en sejr over sin tidligere klub Huddersfield Town. 

Blot 15 minutter efter startfløjtet åbnede Philip Billing nemlig målscoringen. I forbindelse med en redning kom Huddersfield-keeperen til at sende bolden direkte ud i midten af sit eget felt, hvor danskeren stod klar til at heade bolde i bolden.

Det var hans fjerde mål på fem kampe i Championship, og i samme periode har han desuden stået for to oplæg. I alt har han siden starten af februar leveret imponerende seks mål og tre oplæg på 12 kampe for sin klub.

Efter Billings mål blev føringen fordoblet i slutningen af anden halvleg ved Dominic Solanke, som flot krøllede bolden op i målhjørnet.

Johnathan Hogg sørgede kort før tid for en spændende afslutning på kampen, da han headede en reducering i mål for Huddersfield, men de fik aldrig udlignet. Det sluttede med en sejr til Philip Billing og kompagni.

Bournemouth er nummer fem i Championship, hvor de kæmper med om en oprykning til Premier League. 

Tipsbladet gav for nylig sit bud på, hvem der kommer med i Kasper Hjulmands trup til sommerens EM. Her kan du få svaret på, om Philip Billing er en af dem. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus