• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Chelsea kunne ikke nedbryde Wolves i Tuchel-debut

Foto: Getty Images

Chelsea måtte nøjes med 0-0 mod Wolves, da Thomas Tuchel onsdag aften stod i spidsen for London-klubben for første gang.

Af Mads Bye Marboe

Frank Lampard er fortid i Chelsea, og klubbens nye cheftræner, Thomas Tuchel, stod onsdag over for sin første opgave i spidsen for London-klubben, da Wolves gæstede Stamford Bridge.

Det skete uden Andreas Christensen, der var helt ude af truppen, men også Mason Mount, en af de helt store profiler under Lampard, var sat på bænken.

Men hjemmeholdet kom rigtig godt ud til opgøret og havde flere optræk til chancer i kampens indledning. Wolves begyndte dog at finde sig til rette i opgøret, efterhånden som første halvleg skred frem, og Chelsea fik sværere og sværere ved at komme frem til chancer.

Læs også:Coronakrisen koster europæiske topklubber milliarder

Det stod således 0-0 efter de første 45 minutter.

Tendensen fortsatte efter pausen, men Ben Chilwell tegnede sig for kampens hidtil største chance efter en times spilletid. Venstrebackens afslutning blev imidlertid sendt over mål.

Få minutter senere fik også Kai Havertz en god mulighed, men tyskerens afslutning blev blokeret i sidste øjeblik, hvorfor den gik til hjørne.

Læs også:Chelsea bekræfter: Thomas Tuchel er ny cheftræner

I det 71. minut fik Wolves vist, at de også kunne true Chelsea-målet, da Pedro Neto pludselig var alene igennem med Eduoard Mendy efter et fint kontraangreb. Angriberen forsøgte at chippe bolden over Chelsea-keeperen, men den tog oversiden af overliggeren og gik ud til målspark.

Tuchel forsøgte sig mod slutningen af opgøret med indskiftninger af Christian Pulisic og Tammy Abraham og senere Mason Mount, men lige lidt hjalp det.

Opgøret sluttede uden scoringer, og tyskeren må således nøjes med et enkelt point i sin debut. Chelsea er på ottendepladsen i Premier League, mens Wolves ligger nummer 13.

Læs også:Chelsea-boss: Thomas Tuchel er en af Europas bedste trænere

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Spurs kigger på andre løsninger end Eriksen

Læs også:Bølgerne gik højt: Holdkammerat slog dansker til tælling i Chelsea

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus