• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Christian Eriksen på vej til Real Madrid? Det vil være god PR

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Åge Hareide har noteret sig de mange rygter om Christian Eriksen og Real Madrid, men han blander sig ikke.

Af Ole Hoffskov

Rygterne om Real Madrid og Christian Eriksen er for alvor taget til de seneste par dage, og det har blandt andet lydt, at den danske landsholdsspiller står til at blive præsenteret i den spanske kongeklub kort efter Tottenhams Champions League-finale mod Liverpool FC den 1. juni. 

Dermed kan Christian Eriksen blive den første dansker i Real Madrid siden Thomas Gravesen, der slog sine folder i den spanske hovedstad fra 2005 til 2006. Tidligere har også Michael Laudrup og Henning Jensen været i Real Madrid.

Landstræner Åge Hareide er ikke i tvivl om, at Christian Eriksen vil kunne begå sig i storklubben.

- Michael Laudrup blev et ikon, efter han havde spillet i begge klubber dernede (Real Madrid og FC Barcelona, red.), og Christian er måske et ikon allerede. Det vil være god PR, men Tottenham er i Champions League-finalen. Det er Real Madrid ikke, siger Hareide og fastslår, at han slet ikke er involveret i Eriksens fremtid på fodboldbanen:

- Vi har ikke snakket om fremtiden, og det gør jeg ikke med nogle spillere. Min oplevelse er, at de fleste spillere har det godt, hvor de er, og vores opgave er at bakke op her og nu. Der er nogle, der spørger mig inden et klubskifte, men hvis de vil arbejde med det selv, blander jeg mig ikke. 

Christian Eriksen og Tottenham spiller Champions League-finale 1. juni, og seks dage senere skal Eriksen igen i kamp, når han sammen med holdkammeraterne på landsholdet møder Irland. Kort efter venter også et opgør mod Georgien, inden Christian Eriksen kan gå på velfortjent sommerferie.

Åge Hareide er ikke bange for, at Eriksen er slidt op til landskampene.

- Jeg tror, det er godt for Christian. Han er en dreng, der elsker at spille fodbold, og han har spillet meget, men han bliver ikke så træt i hovedet som mange andre. Det er imponerende, og han har en stor lyst til at spille. Når Christian møder ind med landsholdet, er han første mand på træningsbanen, og han spiller med hjertet. Han har evnen til at løbe langt, selv om han har trætte ben. Det skal nok blive godt for ham, og jeg håber, han vinder finalen, fastslår landstræneren.

Christian Eriksen har kontrakt med Tottenham frem til sommeren 2020. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020