• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Conte om Costa-sagen: Jeg hævede stemmen

Foto: Clive Rose/GettyImages

Den spanske stjerneangriber blev i januars transfervindue rygtet til Kina efter et sammenstød med en medabejder fra Chelseas lægestab.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Sammenstødet med den medicinske stab om omfanget af en skade betød, at Diego Costa måtte en tur på bænken. Spanieren blev samtidig kædet sammen med et skifte til den kinsesiske klub Tianjin Quanjian, og i følge rygterne ville de gøre ham til en af de allerbedst betalte spillere i verden.

Chelsea gjorde det dog klart, at de ikke ønskede at sælge deres angrebs-es, og han returnerede da også hurtigt til Chelseas startopstilling med et mål mod Hull d. 22. januar. Siden er det også blevet til 90 minutter mod henholdsvis Liverpool og Arsenal, og han har dermed været med til at holde Chelseas forsprong på 9 point ned til deres nærmeste rivaler fra Tottenham.

Og ifølge Conte, så skulle der ikke meget til at sætte Diego Costa på plads, og få ham tilbage på holdet.

- Jeg var meget ærlig over for ham, og hævede min stemme, og så forstod spilleren. Nu er alt perfekt igen, siger han til Sky Sport Italia.

Næste opgave for Chelsea, Conte og Costa bliver på udebane mod Burnley, som er det 3. bedste hold på hjemmebane i Premier League, hvor de kun har tabt 3 kampe. Tilfældigvis er Chelsea det bedste udehold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.