• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

Costa tæt på at forlade Chelsea

Foto: Steve Bardens/Getty Images

Diego Costa havde muligheden for at pakke kufferten og tage væk fra Chelsea i sommer.

Af Benjamin Lillelund

Sidste sæson var mildest talt forfærdelig for Chelsea, hvor de kun endte på tiendeplads i Premier League. Måske af den grund var superstjernen Diego Costa på vej ud af døren i sommerens transfervindue.

- Kunne jeg have taget væk i sommer? Ja. Jeg var ved at forlade klubben, men jeg er glad er, og det er det, siger Diego Costa ifølge goal.com.

- Ville jeg tage væk? Ja. Jeg havde muligheden for at tage til Atletico [Madrid] på grund af nogle ting som familien og det liv, jeg har der, ikke på grund af Chelsea, for her er der meget kærlighed fra fansene, så jeg er meget glad, forklarer han endvidere.

I stedet bomber Diego Costa mål ind på stribe med 14 af slagsen efter 19 kampe og en suveræn førsteplads til Chelsea med seks point ned til Liverpool. Dertil kan man lægge det faktum, at den iltre angriber kun har fået fem gule kort indtil videre.

- Jeg ved, hvad jeg skal gøre. Jeg ved, når jeg gør det dårligt, så jeg tænkte over det og vidste, at jeg skulle forbedre det aspekt også, for i Premier League er der ingen barmhjertighed, afslutter Costa.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.