• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Costa tilbage mod Hull

Foto: Julian Finney/GettyImages

Den spanske angriber er tilbage i truppen forud for søndagens hjemmekamp mod Hull.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Selvom der har været en del ballade om Diego Costa de seneste ugers tid, så har Antonio Conte valgt at tage sin stjerneangriber til nåde.

- Han er til rådighed til kampen mod Hull. Han genoptog træningen tirsdag sammen med resten af holdet, siger den italienske manager ifølge nyhedsbureauet AFP.

I sidste weekend gik rygterne ellers på, at han havde været oppe at toppes med en fysisk træner, ligesom årsagen han i følge britiske medier, ønskede et skifte til Kina, hvilket Chelsea dog ikke ville gå med til. 

Officielt var begrundelsen en skade i ryggen, og i begyndelsen af ugen trænede Costa for sig selv, selvom resten af truppen havde fået tildelt 2 feriedage, men nu skulle han altså være tilbage. 

Med 14 mål er Diego Costa den mest scorende Chelsea spiller i Premier League, og han deler topscorerværdigheden med Zlatan Ibrahimovic og Alexis Sanchez fra henholdsvis Manchester United og Arsenal.

Chelsean fører Premier League med 52 point, og har syv point ned til Tottenham og Liverpool.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.