• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Torsten Kjems Hansen

- Cristiano Ronaldo kan give Solskjær problemer

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo er tilbage i Manchester United, men skaber stjernespilleren flere problemer end succes-oplevelser for manager Ole Gunnar Solskjær?

Af Torsten Kjems Hansen

Hypen i og omkring Manchester United har fået et gigantisk løft med Cristiano Ronaldos "hjemkomst" til klubben. Men Sky Sports-eksperten Jamie Redknapp forudser alligevel visse mulige problemer i forhold til de udfordringer Ronaldos tilstedeværelse i Manchester United vil give.

- At Ronaldo er taget tilbage til Manchester United er fremragende. Det er så godt for Premier League, så godt for Manchester United. Selvfølgelig bliver Ronaldo et hit.

- Det smukke ved det bliver, at det bliver så godt at se ham tilbage. Men på den anden side - han er 36 år, og som ekspert tænker man: Hvordan får Ole (Gunnar Solskjær) plads til ham?

- Nu har de fem spillere til at spille som forreste angriber. Med Ronaldos alder kan han kun spille som central angriber. Så hvor passer Cavani så ind? Hvor skal der blive plads til Marcus Rashford?

- Ole Gunnar Solskjær får en kæmpe opgave i forhold til at gøre alle tilfredse, og der vil følge et kæmpe pres. Nu hvor han intet har vundet som United-manager, er han nødt til at vinde et eller andet. For lige meget, hvor engageret, han må være, vil det give Ole Gunnar Solskjær mange søvnløse nætter, lyder det fra Jamie Redknapp.

I kølvandet på Ronaldo til Manchester United har der da også frem mod transfervinduets lukning om under seks timer været spekuleret massivt i, om det kan betyde, at Edinson Cavani skal sælges, og rygterne om et skifte til FC Barcelona har da også floreret i løbet af dagen.

Indtil videre mangler der dog fortsat mange ting, før det kan blive en realitet, hvilket vil åbne for nogle af de problematikker, som Jamie Redknapp forudser i Manchester United.

Følg med i TRANSFER LIVE helt frem til lukningen af transfervinduet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020