• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

- De har den bedste offensiv i Premier League

Foto: Getty Images

Tidligere Manchester United-spiller Luke Chadwick udpeger den bedste offensiv i Premier League.

Af Mads Bye Marboe

Efter sæsonens første fem Premier League-kampe er Manchester United det hold, der har scoret flest mål.

Med 13 mål er Ole Gunnar Solskjærs mandskab således en anelse foran Chelsea, Liverpool, Manchester City og West Ham, der har scoret henholdsvis 12, 12, 11 og 11 gange.

Ifølge Luke Chadwick har netop Manchester United også den stærkeste offensiv i rækken, og det skyldes særligt, at Cristiano Ronaldo er tilbage på Old Trafford. Han mener for eksempel, at portugiseren er lige, hvad Manchester City mangler.

- På det offensive område er United stærkere, end de har været i mange år. De har muligheder, og mange spillere kan score mål, hvilket jo er det vigtigste i fodbold. Mængden af talent har ikke været større i mange år, og det giver selvtillid, siger han til CaughtOffside.

- Hvis du sætter Ronaldo ind på Manchester Citys hold, havde de vundet nogle flere kampe i denne sæson. Han har så intelligente bevægelser, og han har fået en imponerende start i United - særligt for hans alder. Fire mål i tre kampe. Man er egentlig ikke overrasket over det, for hver gang han spiller, forventer man, at han scorer.

- City missede Harry Kane, og de var tæt på Ronaldo, og nu betaler de for det. Den offensiv, United har, er den bedste i Premier League.

Manchester Uniteds 13 scoringer i Premier League er fordelt ud over Bruno Fernandes, Cristiano Ronaldo, Mason Greenwood, Fred og Jesse Lingard.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020