• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Diego Costa afslører SMS fra Conte: Du er ude

Foto: Getty Images

Diego Costa åbnede virkelig op for et skifte sydpå, da han onsdag aften afslørede, at Conte havde SMS'et ham med beskeden om, at han ikke ser ham som en del af fremtiden i Chelsea.

Af Oliver Okstrøm

Selvom det blev til et mesterskab for Chelsea, så er manager Antonio Conte ikke tilfreds med Diego Costa, der blev klubbens topscorer med 20 mål i Premier League i sidste sæson. Faktisk er han klar til at skille sig af med den store angriber.

Det fortalte Diego Costa i det spanske radioprogram El Larguero, hvor han fortalte om den besked, som han havde modtaget fra sin manager.

- Jeg fik en simpel, lille SMS på min telefon fra Conte, hvor han fortæller mig, at han ikke regner med mig i den kommende sæson, siger Costa.

Nu er det så spændende, hvor Diego Costa lander. Atletico Madrid er et bud, men de er omfattet et transferforbud, og derfor kan der gå lang tid før Costa kommer til at spille.

- Det ville være fedt at komme tilbage til Atletico, men jeg skal have tænkt det hele igennem. Der er VM (i 2018), og jeg har brug for at spille. Det ville være hårdt at sidde udenfor i fire-fem måneder uden at spille, men folk ved, at jeg elsker mine Atletico-holdkammerater og jeg elsker at bo i Madrid, siger Costa.

Diego Costa skiftede i sommeren 2014 fra netop Atletico Madrid til Chelsea.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.