• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Ekspert: Det er en kæmpe overraskelse

Foto: Getty Images

FC København lavede et ufatteligt flot salg i januar-vinduet, og Flemming Povlsen erkender, at han er meget, meget overrasket.

Af Kenneth Jensen

FC København scorer et trecifret millionbeløb for salget af Victor Kristiansen, så selv om tabet af backen er ærgerligt, er der så stor økonomisk gevinst, at man ikke kunne sige nej.

Christian Sørensen skal da nok også vise sig som en fuldgod erstatning, der tilmed er en bedre offensiv back.

Flemming Povlsen, der kommenterer fodbold på Eurosports kanaler, erkender, at han blev noget overrumplet, da FCK solgte Victor Kristiansen til Prermier League-klubben Leicester City.

- Det er et kæmpesalg - og godt arbejde, at man kunne bringe prisen derop. Hvis jeg sammenligner med Daramy, tænkte jeg, at det var meget godt (at sælge Daramy for i underkanten af 100 mio., red.), og at han kunne udvikle sig til en god spiller med tiden.

- Men Victor Kristiansen - selv om markedet i England er vanvittigt - tænker jeg ikke eksploderer i sin markedsværdi i den næste tid. Så for mig er det en kæmpe overraskelse, at en spiller på det niveau og med den profil kunne sælges så dyrt til en bundklub i Premier League. Det er godt arbejde, siger fodboldeksperten Flemming Povlsen.

Se hele vurderingen fra fodboldeksperten i videoen øverst til denne artikel.