Premier League Lars Gram-Hanssen

Eriksen hyldes: Det er måske hans største arv

Foto: Getty Images

Selvom det måske ikke bliver til mere end 11 kampe for klubben, så har Christian Eriksen sikret sig en plads i Brentfords historiebøger. Sådan lyder det fra mediet The Athletic, der hylder danskeren for sin evne til at gøre holdkammeraterne bedre.

Af Lars Gram-Hanssen

Har Christian Eriksen optrådt i Brentford-trøjen for sidste gang?

Det er stadig et uafklaret spørgsmål, efter at Thomas Franks tropper søndag afsluttede sæsonen med et 2-1-nederlag til Leeds. Og ifølge The Athletic ser pilen ud til at pege i den forkerte retning for Brentford, hvad angår udsigten til at beholde Eriksen.

- Efter Eriksens udtalelser om, at han 'vil elske at spille Champions League-fodbold igen', virker det til, at hans kærlighedsaffære med Brentford måske er ved at lakke mod enden, skriver The Athletic således. 

Christian Eriksen vil dog efterlade et stort indtryk i Brentford, selv hvis danskeren siger farvel nu.

- Den 30-årige har spiller har kun spillet 10 gange [11 med Leeds-kampen, red.], siden han skiftede til Brentford den 31. januar, men han er garanteret en plads i klubbens historiebøger, på grund af hans indsats med at hjælpe med at undgå nedrykning fra den bedste række i denne sæson, skriver The Athletic.  

Efter en længere analyse af Christian Eriksens bedste aktioner i Brentford-trøjen peger The Athletic afslutningsvist på, hvad der kan blive danskerens 'største arv' i klubben fra det vestlige London. 

- Siden Eriksens ankomst har Toney nettet seks gange i 11 kampe. Det er det samme antal mål, som den 26-årige angriber scorede i sine forudgående 21 kampe. Han [Toney, red.] har også leveret flere assister. Hvis Eriksen beslutter sig for at smutte denne sommer, så vil det være vitalt for Brentford at hente en anden playmaker, skriver The Athletic.

- Det er tydeligt at se, hvordan han har tilført holdet en ekstra dimension med sit intelligente pasningsspil. Hans største arv er dog måske den måde, han har hjulpet sine holdkammerater med at nå nye højder i deres egne præstationer. 

Transferjournalisten Fabrizio Romano skrev mandag, at der er tre Premier League-klubber, der har kontaktet Christian Eriksen. Ifølge Romano vil Brentford dog også præsentere Eriksen for et tilbud.