Premier League Lars Gram-Hanssen

Eriksen roses til skyerne: Han er en maestro

Foto: Getty Images

Ifølge Thomas Frank er Christian Eriksen i Brentford begyndt at foretage vigtige defensive aktioner, som man ikke har set fra den danske landsholdsstjerne tidligere i karrieren.

Af Lars Gram-Hanssen

Søndagens hjemmekamp mod Leeds bliver muligvis Christian Eriksens sidste i Brentford-trøjen, idet den danske stjernespillers kontrakt med London-klubben udløber til juni. 

Thomas Frank har dog endnu ikke opgivet at beholde Christian Eriksen, og ifølge Brentford-cheftræneren har den tidligere Inter-stjernes tid i klubben været en stor succes. 

- Jeg tror ikke, at det kunne være gået meget bedre. Folk spørger mig 'er du overrasket over hans niveau?' Nej. Jeg tror måske, når jeg ser flere kampe med ham, træningssessioner, og når jeg genser kampe... så sidder jeg med følelsen af, at han spiller med et ekstra niveau, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra Thomas Frank. 

- Selvfølgelig spørger jeg ham om det. Det virker bare som om, at han spiller med en kombination af frihed og lige det ekstra determination. Han nyder det. Han er en maestro på banen. Han er den, der dikterer kampene. 

- Han har altid løbet meget og dækket store områder, mens han tilbageløb og hans villighed til at komme tilbage i feltet og rydde ud og heade bolden væk - ting, som man bliver nødt til at gøre, når man spiller for Brentford - har været forrygende. Det har jeg ikke set fra ham tidligere i hans karriere. Det virker til, at han, jeg ved det ikke, måske går lidt mere op i det hele. 

Christian Eriksen er noteret for ét mål og fire assister i de 10 kampe, den danske landsholdsstjerne har spillet for Brentford.