• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Eriksen tygger på to tilbud: Det ene er lukrativt

Foto: Getty Images

Christian Eriksen har lige nu to tilbud på hånden, som han overvejer. Det ene giver mere økonomisk udbytte end det andet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Alle ønsker svar på, hvor Christian Eriksen fortsætter sin fodboldkarriere. Manchester United, Brentford, Tottenham eller et helt andet sted?

Danskerens lejr forbliver tavs om fremtiden, men det forlyder nu, at han har to kontrakttilbud, som han tygger på, mens han er på ferie, skriver normalt velinformerede Sky Sports.

Manchester United eller Brentford er de to klubber, som Christian Eriksen overvejer at fortsætte karrieren i. Begge klubber har givet ham "attraktive" tilbud ifølge Sky Sports, men Manchester Uniteds tilbud har mere tyngde under økonomien.

Her kommer han også til at spille under Erik ten Hag, som gav ham muligheden for at træne med i AFC Ajax, da han arbejdede sig i retning af sit comeback. Ifølge Sky Sports er det også noget, som midtbanespilleren finder interessant.

Omvendt føler han sig hjemme i London, hvor familien har planer om at bosætte sig i den nordvestlige del. Han ønsker også at spille alle kampe i efteråret for at styrke sin position frem mod VM i Qatar.

Med Bruno Fernandes på den offensive midtbane kan Christian Eriksen i hvert fald i Manchester United se ind i hård konkurrence om startpladsen. Det samme gør sig ikke gældende i Brentford, hvor han vil være første mand på holdkortet.

Det er også The Bees som forventes at få besked først, når danskeren vender hjem fra sin ferie, og skal fortælle om sit valg.

Sky Sports skriver, at det er usandsynligt, at han skifter til Tottenham, da de spiller med to centrale midtbanespillere og har satset på Yves Bissouma og Rodrigo Bentancur på transfermarkedet. 

30-årige Christian Eriksens kontrakt med Brentford udløber ved udgangen af juni. Tidligere på året gav de ham chancen for at vise sig frem i Premier League. Den chance greb han ved at hjælpe Brentford til endnu en sæson i den bedste engelske række.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.