• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Avis: Fanprotester koster United milliardaftale

Foto: Getty Images

Fansenes protester mod Manchester United-ejerne får nu en sponsor til at droppe deres aftale med klubben.

Af Victor Risager

Manchester United-fansenes protester mod ejerne, familien Glazer, får nu konsekvenser for klubben. Det skriver The Guardian.

Til sommer ophører Manchester Uniteds aftale med AON, der sponsorerer klubbens træningsanlæg og figurerer på klubbens træningstøj, og i stedet havde Manchester United forberedt en sponsoraftale med The Hut Group til en værdi af 1,7 milliarder kroner over ti år.

The Hut Group - også kendt som THG - skulle dermed afløse AON som sponsor af træningsanlægget og træningstøjet, men nu trækker THG sig fra den aftale, skriver The Guardian.

Ifølge avisen har THG været overraskede over fansenes voldsomme protester, og fansenes kritik af sponsorerne på de sociale medier. En anonym fangruppe har eksempelvis benyttet sig af hashtagget #NotAPennyMore og hævdet, at de vil boykotte klubbens sponsorer som Adidas og Tag Heuer.

Af den grund er THG, der ligger i Manchester, overbevist om, at de vil rammes hårdt, hvis de sponsorerer Manchester United.

Manchester Uniteds aftale med AON udløber om under to måneder, 30. juni, og de får dermed travlt med at finde en ny sponsor til deres træningstøj.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020