• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Forlader Liverpool: Kan få nøglerolle i Ajax

Foto: Getty Images

Det bliver ikke en lang pause, han tager fra fodbolden, hvis den hollandske storklub lykkes med sin plan.

Af Jacob Quvang

Julian Wards tid som sportsdirektør lakker mod enden, selv om han kun har været ansat i rollen i Liverpool siden sommer.

For sidste år gik meldingerne på, at Julian Ward stopper i klubben til sommer, hvilket til den tid betyder, at han kun har haft rollen i et enkelt år. Nyheden overraskede i stor grad Jürgen Klopp, skrev flere engelske medier dengang.

Meldingerne gik på, at Julian Ward ønsker at holde en pause fra fodbolden, men det afholder ikke den hollandske storklub AFC Ajax fra at have ham på sin ønskeliste. Klubben ønsker en ny teknisk direktør, og her topper Ward ønskelisten.

Det skriver De Telegraaf. Det bliver dog en svær opgave, da Ajax skal overbevise Ward om at droppe planerne om en fodboldpause. Rent klubmæssigt er Ajax et spændende valg, men også et skridt nedad den europæiske rangliste i forhold til Liverpool både sportsligt og økonomisk, selv om den engelske klub har skuffet stort i denne sæson.

Julian Ward afløste Michael Edwards i Liverpool i sommer, men inden da havde han spillet en stor rolle i købet af Luis Diaz. Spillere som Darwin Nunez, Fabio Carvalho og Cody Gakpo er alle købt under ham, men ingen af de tre har endnu brændt Anfields græs fuldstændig af.

Ajax går en spændende fremtid i møde, efter man for nylig fyrede Alfred Schreuder som cheftræner. Klubben leder efter en permanent teknisk direktør, som kan genopbygge holdet, der ligesom Liverpool har skuffet i denne sæson.

Mediet melder, at Julian Ward er en af flere kandidater, som er på Ajax-listen.