• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Forventer Ronaldo-transfer: Han er dødtræt af det

Foto: Getty Images

Ifølge den britiske tv-personlighed Piers Morgan er Cristiano Ronaldo meget frustreret over situationen i Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Det var næppe en sjetteplads i Premier League, som Cristiano Ronaldo gik og drømte om, da portugiseren sidste sommer valgte at skifte tilbage til Manchester United. 

Og en række fremtrædende medier har i de seneste da også reporteret, at den 37-årige Ronaldo nu har bedt Manchester United om at blive solgt, idet portugiseren ønsker at spille Champions League. 

Ronaldos situation fremstår særdeles uafklaret netop nu, idet superstjernen af 'familiære årsager' ikke har været til træning hverken mandag eller tirsdag, som det ellers var planen. Manchester United flyver fredag på træningstur til Thailand, men det vides altså ikke, om Ronaldo skal med eller ej. 

Ifølge den britiske tv-personlighed Piers Morgan, der har interviewet Ronaldo ved flere lejligheder, er superstjernen således meget træt af tilværelsen i Manchester.

- Jeg har haft mange snakke med ham om det her, og jeg ved, at hans frustration er blevet større og større i løbet af sæsonen. Husk på, at han kom tilbage til Manchester United, fordi at han troede på, at han kunne vinde ting med dem. Fordi han troede, at han var den manglende brik i puslespillet, og at de ikke blot ville kvalificere sig til Champions League, men at de måske også ville vinde ligaen, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra Piers Morgan. 

- Jeg tror, at han var utroligt skuffet over det generelle niveau af dedikation, arbejdsvilje, entusiasme og vilje til at vinde, for slet ikke at tale om sulten på det Manchester United-hold. Især blandt nogle af de yngre spillere. 

Ifølge Piers Morgan er Ronaldos indtryk, at nogle af de unge spillere ikke vil lytte til hans råd. 

- Han gav et ret kryptisk interview i starten af året, hvor han sagde, at han konstant søgte råd fra Paul Scholes, Roy Keane, Ryan Giggs og Rio Ferdinand, da han var teenager i United. Fra alle disse store og ældre spillere, der var der. 

- Han søgte masser af råd, men mit indtryk af det interview er, at det ikke har været tilfældet i United nu. De er ikke rigtigt interesserede i at høre på det. Når du ser på disse yngre United-spillere, så er der masser af talent, men har de i nærheden af den drivkraft, der er behov for, og som kommer indefra, som Ronaldo siger? 

- Han endte med at score 24 mål i sidste sæson, 18 i ligaen, kun overgået af Son og Salah. Han scorede ét ligamål mere end Harry Kane, som er næsten 10 år yngre end ham. De siger, at ham her er problemet i Manchester United. Han er ikke problemet, og han kommer til at smutte, tror jeg, for han er dødtræt af at skulle bære det her hold på sine skuldre. 

Cristiano Ronaldo har i de seneste dage været rygtet til klubber som Chelsea og Barcelona, men Manchester United er angiveligt ikke interesserede i at sælge portugiseren. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.