• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Frank Lampard roser Chelsea-talenter: De griber chancen

Foto: Getty Images

Frank Lampard har kun ros til overs for de unge Chelsea-talenter, der var med til at sikre en sejr lørdag.

Af Victor Risager

Chelsea sikrede sig en imponerende 5-2-sejr over Wolverhampton lørdag eftermiddag, og det var en bemærkelsesværdig sejr, da alle Chelseas mål blev sat ind af spillere, der har fået deres fodboldopdragelse i klubben.

Tammy Abraham scorede således hattrick, mens Fikayo Tomori og Mason Mount scorede én hver.

Læs også: Drømmemål og hattrick: Chelseas talenter skød Wolves i sænk

Både Tammy Abraham og Mason Mount har spillet store roller for Chelsea i denne sæson, mens Fikayo Tomori har spillet to kampe, og de unge spillere griber chancen, mener cheftræner Frank Lampard.

- Jeg er glad på deres vegne, men især for Fikayo Tomori. Han har arbejdet så hårdt og er kommet langt. Det er fantastisk. Også Tammy Abraham og Mason Mount - vi prøver at give chancerne til de unge og de scorer, griber deres chancer og viser os, hvorfor vi fortsat skal sætte dem på holdet.

- De fortjener det. De har kvaliteten, men de har også en kærlighed til klubben, fordi de er kommet gennem klubbens system. Det er dog ikke kun de unge - spillere som Willian leverer også fantastiske præstationer, der er lige så vigtige, siger Frank Lampard ifølge BBC.

Chelsea er efter fem spillerunder nummer seks i Premier League. 

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.