• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Frank til stjerne: Hvorfor ikke kigge på Kane?

Foto: Getty Images

Thomas Frank opfordrer stjernen til at lære af Harry Kane.

Af Mads Bye Marboe

Ivan Toney imponerer i Brentford og nærmer sig det engelske landshold, men der er utvivlsomt stadig langt op til Harry Kane.

De to englændere mødes torsdag aften, når Brentford og Tottenham brager sammen i Premier League, og på pressemødet forud for opgøret opfordrer Thomas Frank sin angriber til at lære af Kane.

- I denne internationale verden kigger man over hele verden og på alle slags angribere, men hvis du kan kigge på en af dine landsmænd og se en af verdens bedste angribere i Harry Kane, hvorfor så ikke gøre det?

- Selvfølgelig er Ivan nødt til at bevise sig kontinuerligt. Hvis man scorer masser af mål i Championship, viser det, at man er en dygtig angriber. Derefter kommer det næste niveau, og han har scoret fire mål indtil videre i denne sæson.

- Hvis han bliver ved med at score et pænt antal mål og udvikle sit spil og være sulten og åben, tror jeg, han fortsætter sin udvikling og får sin chance. Ivan er en fantastisk spiller, og han er på sin egen rejse mod at den bedst mulige version af sig selv.

Ivan Toney har lavet 38 mål i 66 kampe for Brentford.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020