Premier League Mads Bye Marboe

Frustreret Frank: United var usandsynligt heldige

Foto: Getty Images

Brentford havde fortjent meget mere, mener Thomas Frank.

Af Mads Bye Marboe

Brentford sad på det hele i første halvleg og kunne have scoret flere gange, da man onsdag aften fik besøg af Manchester United.

Sådan skulle det dog ikke gå, og efter pausen lykkedes det i stedet Ralf Rangnicks mandskab at score tre gange. Ivan Toney fik godt nok reduceret til sidst, men til ingen verdens nytte.

Thomas Frank var efterfølgende meget ærgrerlig over, at Brentford ikke fik noget med fra opgøret.

- Jeg er ekstremt stolt af mit hold. Vi er den mindste klub i Premier League, og Manchester United er den største. Vi ødelagde dem i første halvleg, de havde ingenting. Vi havde tre store chancer, og der burde udelukkende kunne være én vinder af denne kamp, siger han til engelske BT Sport.

- De er usandsynligt heldige. Jeg ved godt, det handler om at udnytte sine chancer. De ændrede deres system mod lille Brentford.

Den danske træner roser United-keeper David De Gea, der reddede gæsterne flere gange i første halvleg.

- Det var en af de aftener, og David De Gea... Ros til ham. Hvis vi får de chancer igen, kommer vi til at score på en af dem. Vores intensitet dræbte dem, det viste vi i første halvleg. Vi pressede dem, vi forsvarede lavt, vi spillede på Brentford-måden i første halvleg.

Manchester United vandt 3-1.