• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Frustreret Lampard: Det var op til os at tage initiativ

Foto: Getty Images

Chelsea stod med gode kort på hånden for en sejr over Arsenal, men kunne trods en mand i overtal ikke tage de tre point til manager Frank Lampards skuffelse

Af Mikkel Sloth

Foran 1-0 og en mand i overtal i en time - og så endda på hjemmebane. Det var status for Chelsea, efter David Luiz begik straffespark og fik et rødt kort, hvorefter Jorginho satte straffesparket i nettet. Alligevel måtte Chelsea nøjes med 2-2 mod Arsenal tirsdag aften, og det skuffer selvsagt Chelsea-manager Frank Lampard.

Her var han blandt andet frustreret over, hvor let det var for Arsenal at score. Det fortalte han efter kampen til klubbens hjemmeside.

Læs også:Chelsea kiksede mod Arsenals ti mand

- Få detaljerne på plads. Vi lavede en fejl med deres første mål. Og ved det andet mål var det for nemt for en højre back at trække ind i banen og score i det modsatte hjørne. Man skal være ærlig om, at de havde to chancer og scorede to mål, sagde Chelsea-managere og fortsatte:

- De havde deres momenter og kæmpede for det. Det er, hvad de skulle gøre i et London-derby. Initiativet skulle ligge hos os til at være kyniske og gøre de rigtige ting, flytte bolden hurtigt og tage de chancer, som kom. Jeg synes, vi flyttede bolden hurtigt nok, men vi udnyttede ikke vores chancer.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Beckham vil have Agüero

Frank Lampard er især ærgerlig over, at Chelsea har smidt så mange point, også selvom de på papiret ligger på en acceptabel fjerdeplads i Premier League.

- Vi er på fjerdepladsen, hvilket kan kaldes ret godt. Jeg ved, og vi ved, at der burde være ti point mere på kontoen, i hvert fald bedømt på præstationerne. Vi er nødt til at kigge på de afgørende detaljer, afslutter Lampard.

Læs også:Klar til salg: PSG sætter prisskilt på Cavani

Læs også:Arteta jagter top fire: Det er en kamp, vi skal vinde

Læs også:Inter-direktør: Har budt på Eriksen, men mange klubber er interesseret

Superliga

Mere Superliga

Fokus