• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Gjorde grin med PL-spiller: Nu undskylder Grealish

Foto: Getty Images

Den engelske stjerne undskylder nu, at han tidligere har gjort grin med Premier League-spilleren Miguel Almiron.

Af Kenneth Jensen

Engelske Jack Grealish erkender, at han nogle gange kan være en idiot, og det var nok også, hvad han var tilbage i foråret, hvor Manchester City blev engelsk mester.

Her drillede han på sidste kampdag holdkammerat Riayd Mahrez for manglende effektivitet og sammenlignede Mahrez med Newcastles Miguel Almiron. En sammenligning, der bestemt ikke var ment som en ros.

Almiron har haft store problemer med at score mål og være afgørende for Newcastle United, men siden Grealish latterliggjorde Almiron, har landsholdsspilleren fra Paraguay virkelig taget fat og brændt ligaen af.

Offensivspilleren fra Paraguay har scoret otte gange i 15 Premier League-kampe for Newcastle i denne sæson. I de seneste otte kampe i den bedste engelske række har han scoret syv gange for klubben, der ligger på en imponerende tredjeplads.

Og Jack Grealish har nu valgt at undskylde offentligt.

- Jeg har sagt det før: Jeg siger nogle domme ting nogle gange, og det er noget, jeg fortryder.

- Jeg sværger, jeg er helt oppe og ringe over, hvordan han har reageret. Han udtalte sig om mig i et interview, hvor han ønskede mig alt det bedste.

- Jeg tænkte; "sikke en fyr", for var det mig, og nogen havde sagt det om mig, var jeg sikkert gået den helt anden vej og havde sagt f*ck det. 

Jack Grealish fortæller, at han tog kontakt til tidligere holdkammerat Matt Targett, der nu spiller i Newcastle United, for at give en undskydning til Miguel Almiron.

- Det var privat (da han sagde det til Mahrez, red.), men jeg skulle ikke have sagt det, for han er en professionel kollega. Derfor er jeg oprigtigt begejstret for ham (og hans form). Jeg har fået meget lort fra Newcastle-fans, og det er nok fortjent, siger Jack Grealish.

Grealish og England er klar til ottendedelsfinalen ved VM. Miguel Almiron og Paraguay er ikke med i slutrunden.