• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Hård kritik af Newcastle-manageren: Spillerne aner ikke, hvad de skal

Nul point efter de første to kampe står Newcastle United noteret for. Ifølge tidligere Newcastle-angriber fortæller spillerne, at de ikke aner, hvad de skal.

Af Kenneth Jensen

Der er bare spillet to kampe i denne sæsons Premier League, men allerede nu ligner Newcastle United et godt bud på en nedrykker.

Premier League-mandskabet har været igennem en turbulent sommer med farvel til cheftræner Rafael Benitez. Ind i stedet er kommet Steve Bruce, der har indledt med at tabe sine to første kampe i spidsen for den Mike Ashley-ejede klub.

Newcastle åbnede sæsonen med at tabe 0-1 hjemme mod Arsenal i et opgør, hvor Bruce ikke havde midtbanespillere på bænken - hvilket blev udstillet i løbet af kampen, hvor Jonjo Shelvey måtte udgå med en mindre skade kort inden i anden halvleg - og i weekenden tabte Newcastle med 1-3 ude mod Norwich efter en patetisk indsats, hvor Teemu Pukki scorede hattrick for Norwich.

Tidligere Newcastle-angriber Michael Chopra fortæller i et interview med Talksport, at han er for sin barndomsklub. Her beretter han også om bekymrende nyt i forhold til Steve Bruces evner som træner.

- Jeg har talt med nogle rutinerede spillere i klubben - jeg vil ikke nævne navne - og under Benitez var alt kortlagt på træningsbanen: Formen i formationen og hvordan de skulle spille. Hver eneste dag.

- Steve Bruce er nu kommet ind, og nogle af spillerne aner ikke, hvad det er, de skal. De træner slet ikke på formen i formationen.

- I Newcastle har spillere overpræsteret i to-tre år under Benitez, og jeg mener, at nogle af dem slet ikke er gode nok til at spille i Premier League. Derfor har de brug for coaching, siger Michael Chopra, der selv spillede i klubben fra 2000 til 2006

Den nu 35-årige tidligere fodboldspiller fortæller, at han personligt har ondt af Steve Bruce, fordi det er et svært job at efterfølge Rafael Benitez.

Superliga

Hobro-genvalg efter stærk skalp

Hobro IK har valgt de samme spillere til søndagens kamp mod SønderjyskE som de, der for en uges tid siden slog FC Køb...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...