• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Opsigtsvækkende skifte på vej? LFC lurer på profil

Foto: Getty Images

Om bare tre uger kan Paulo Dybala forhandle med interesserede klubber, og der skal være interesse i den dygtige argentiner.

Af Kenneth Jensen

Han er en af de helt store navne i italienske Juventus, men om få uger kan offensivspilleren Paulo Dybala gå til forhandlingsbordet med andre klubber.

Argentineren, 28 år, er i sin bedste fodboldalder, men da han har kontraktudløb til sommer, tæller uret ned i forhold til Juventus' mulighed for at have eneret på at kalde Dybala til forhandling om en ny aftale.

31. december kan klubber tale om en aftale med argentineren, og ifølge det italienske medie Calciomercato er der interesse for angriberen fra Argentina.

En gratis spiller er altid interessant, og som man så med PSG i sommer, kan klubber gå landt, når der ikke skal betales en transfersum også. PSG hentede Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma og Georginio Wijnaldum på frie transfers.

Og ifølge Calciomercato er det et mandskab i det engelske, der lurer på at hente Paulo Dybala, nemlig Liverpool FC.

Jürgen Klopp har ellers godt med muligheder i offensiven, hvor Mohamed Salah, Diego Jota, Saido Mané og Roberto Firmino spiller, og hvor man også har Divock Origi, der kom ind og scorede senest mod Wolverhampton.

Dybala har spillet i Juventus siden 2015. Han har en fortid i Palermo og Instituto og er en fast bestanddel af det argentinske landshold.

I denne sæson har Paulo Dybala scoret fem gange for Juventus, der ligger nummer fem i rækken.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020