• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Hvem bliver ny træner i Southampton? - her er bookmakernes bud

Hvem bliver ny træner i Southampton? - her er bookmakernes bud
Foto: Getty Images

Et par kendte ansigter fra sidelinjen i Premier League er på listen over favoritterne til at overtage stillingen som Southampton-manager efter mandagens fyring.

Af plbold.dk

Med blot én enkelt sejr i 17 kampe behøver man ikke bryde hovedet for meget med, hvorfor Southampton mandag valgte at fyre Mauricio Pellegrino.

Til gengæld kan man sagtens spekulere i, hvem der nu overtager trænersædet med blot otte kampe tilbage af dette års Premier League og en meget truende og reel nedrykningskamp for Southampton. Det har bookmakerne i den grad også tænkt i.

Tidligere Watford-træner Marco Silvas navn blev hurtigt hevet op af hatten, men ifølge The Times er portugiseren mere interesseret i at vende tilbage til sit hjemland som træner - og muligvis allerede har en aftale med Benfica på plads. Derfor er favoritten til trænerstillingen nu - ifølge bookmakerne - Mark Hughes, der senest stod i spidsen for Stoke City. 

En anden af de potentielle kandidat er også et kendt ansigt fra Premier League, nemlig Slaven Bilic, der ligesom Hughes måtte se sig fyret af sin arbejdsgiver tidligere på denne sæson.  Også Frank De Boer, som Mourinho i går kaldte "Premier Leagues værste træner" bliver omtalt som en realistisk kandidat til trænersædet.

Hvem pilen ender med at pege på, må tiden vise, men hvis Southampton vil sikre sig mod nedrykning, bør klubben hurtigt få styr på en afløser.  Klubbens næste Premier League-kamp er nemlig mod West Ham, der i den grad må siges at være en direkte konkurrent i ræset om ikke at rykke ned. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus